Fyns Livsstilsnyhedsopsamling for ugen

Fyns Livsstilsnyhedsopsamling for ugen

Fyns Livsstilsnyhedsopsamling for ugen

Denne uges udgave af Fyns Livsstilsnyheder handler om følgende:

1. Fyns Amtsråd har lanceret en ny kampagne for at fremme sund og bæredygtig livsstil.

2. I anden fase har Kræftens Bekæmpelse åbnet et nyt kræftcenter på Universitetshospitalet i Aarhus.

3. Det danske kronprinspar var i mandags på Fyn for at fejre deres 40 års bryllupsdag med et besøg i Egebæksvang Kirke og Stubbekøbing Havn.

4. Det danske kronprinspar besøgte tirsdag Svendborg Skipperskole og Svendborg Værft, hvor de deltog i et møde med elever og ansatte og spiste frokost sammen med lærlinge fra Svendborg Værft.

Hvad er Fyn, og hvilken slags nyheder kom der ud i denne uge?

Fyn er en dansk ø i Østersøen. I denne uge var der nyt om, at Fyn får sin egen lufthavn.

Lufthavnen opføres i Svendborg by, der ligger på den sydfynske del. Lufthavnen vil kunne håndtere omkring 1 million passagerer om året, og den får en landingsbane, der er 2 kilometer lang og 45 meter bred.

Turisme øger økonomien med 12 % i 2022

Turisme er en vigtig del af dansk økonomi. Det anslås, at turismen i 2022 vil øge økonomien med 12 %. Grunden til dette er, at Danmark har en masse smukke turistmål at byde på.

Der er mange grunde til, at turismen vil øge dansk økonomi. Danmark er et land med mange smukke turistmål at byde på. Derudover er det netop blevet offentliggjort, at Danmark skal være vært for Eurovision 2020 i København og Aarhus, fynske nyheder hvilket betyder, at der kommer flere turister til Danmark i 2020 og 2021 end normalt.

Fyn er en ø i det sydlige Danmark, og den har nogle af de smukkeste attraktioner for turister året rundt. Fyns attraktioner omfatter: Odense – en af Europas ældste byer, Egeskov Slotsruin, Vikingeskibet

Danmarks klimaminister bliver veganer for at bekæmpe klimaforandringerne

Danmarks klimaminister, Lars Christian Lilleholt, har besluttet at blive veganer. Han siger, at det er den bedste måde for ham at bekæmpe klimaforandringerne på.

Lars Christian Lilleholt er ikke den eneste, der har truffet denne beslutning. Der er mange andre mennesker, der har valgt at blive veganer af miljømæssige årsager. En af disse mennesker er Leonardo DiCaprio. Han har været veganer i over 20 år, og han siger, at han gør det på grund af den miljøpåvirkning, som dyrelandbrug har på planeten.

Leonardo dicaprio

Lars Christian Lilleholt

Regeringen har sat et nyt mål om at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser med 25 % inden 2022.

Regeringen har sat et nyt mål om at reducere Danmarks udledning af drivhusgasser med 25 % i 2022. Målet er at nå målet ved at bruge flere vedvarende energikilder og skære ned på brugen af fossile brændstoffer.

Danmark er et af de første lande i verden, der har sat et så klart, målbart og ambitiøst klimamål. Det nye mål bliver en vigtig del af Danmarks klimapolitik i de kommende år.

CVR-Nummer DK37407739